Wat is Scaling Impact en wat heb je er aan?

Scaling Impact is een beproefde methodiek om je bedrijf te laten groeien met positieve maatschappelijke impact. De kern van Scaling Impact is de betekenisformule: Impact = Profit * Purpose.

Met praktische tools kun je werken aan gezonde groei zonder gedoe. Strategie, uitvoering en cultuur passen op één A4tje: het Impact Canvas.

Tijdens deze kennismaking, de testdrive, leer je hoe Scaling Impact werkt en wat het voor je bedrijf kan betekenen. We beloven je minstens drie eye-openers in deze inspirerende sessie van 3 uur.

  • vrijdag 4 oktober 2019
  • 13.00 tot 16.00
  • Studio Zeitgeist te Amsterdam
  • kosteloze deelname, registratie verplicht

Waarom zou je meedoen aan deze testdrive?

  • je wilt ontdekken of Scaling Impact je bedrijf kan helpen om de grootste uitdagingen op te lossen
  • je wilt Scaling Impact zelf ervaren (in plaats van boeken te lezen of videos te bekijken)
  • ontdek hoe andere mede-ondernemers jou kunnen helpen om gezonder te groeien zonder gedoe

Belangrijkste onderwerp

We ontleden de betekenisformule Impact = Profit * Purpose. Dat doen we met praktische tools, inspirerende voorbeelden en onthullende oefeningen.

Het beloofde resultaat voor deelnemers

inzicht in de Scaling Impact methodiek en hoe de Impact = Profit * Purpose aanpak bij kan dragen aan het significant vergroten van je succes als impactondernemer.

Informatie voor deelname

Deelname is gratis voor ondernemers. Maar deelname is niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt, dan verwachten we je dat je komt. Tijdige afmelding (7 dagen voor de testdrive) is mogelijk, net zoals natuurlijk afmelding met een ernstige verhindering. “even te druk” of “ik moet dringend een brandje blussen” accepteren we niet als afmelding maar juist als koopsignaal.

Met vijf deelnemers gaat de testdrive door, met 10 deelnemers is die vol.

Is het nu tijd voor het opschalen van idealen zonder drama?

Trainers

Pieter van Osch / Impact Maker

Discipline maakt je vrij!

Pieter heeft 30+ jaar ervaring als ondernemer, eerst internationaal met VC-gefunde tech-bedrijven en de laatste 10 jaar als gecertificeerd Scaling up ondernemer. Pieter heeft inmiddels 703 bedrijven in Europa begeleid met de Scaling up methodiek.

Anna Chojnacka / Impact Maker

Purpose in Action

Anna heeft de Scaling up-methode succesvol toegepast tijdens het scalen van social enterprise GoodUp. Anna is een sociaal ondernemer, die ook de tech hub Nailab in Nairobi opzette en het platform voor circulaire economie Enginn runde.